Regnig tisdag

Idag har jag seriöst försökt gå ut och gå fyra gånger..! Men varje gång har det börjat ösa ner så nu tror jag att jag skiter i det och tittar på tv istället. Börjar en ny serie ikväll, Heart of Dixie, hoppas den är bra. Jag tycker om att följa serier, kalla mig nörd men jag vill helst ha något bra att se varje kväll haha! Jag såg på reklam att Once upon a time börjar snart och då håller jag tummarna för att även bästa Revenge ska börja nu snart också.
 
För en stund sen såg och insåg jag att min ena blomma är död. Den har varit lite ledsen sen några veckor efter att jag fick den men den har ändå klarat sig nästan 1 år. På min födelsedag den 11 augusti hade den fyllt år. Men nu får den fira på komposten istället för inomhus med mig..
 

Måndag

Idag är det kvällsjobb som gäller, halv 4 till halv 9. Ganska okej om du frågar mig!
 
Nu på den senaste tiden har jag sett att många skaffar hund och jag blir så sjukt avis. Jag vill ha min valp nu, medesamma, helst igår haha.. Vi har inte hört något från uppfödaren än, alltså så borde hunden blivit betäckt (heter det så på hundar?) som planerat vilket betyder att valpen ska födas nu i dagarna runt månadsskiftet. Spännande!
 
Pappa hade ett litet dilemma en kväll, mata eller inte mata de utsvultna stackars hundarna? Är det svårt att gissa vem som vann?!
 
 

Jobbsöndag

Arrhrgrhh! Sovit fyra timmar inatt, vad är problemet?
 
Hopp, annars har jag jobbat idag. Går delat pass, så jag ska strax gå tillbaka. Jag kan inte fatta att sommaren snart är slut? Bara två veckor kvar på jobbet, en vecka ledigt sen är det skola som gäller igen! Fast det ska bli himla kul det med. Träffa fina vännerna igen, saknar dem <3
 
Dagens bästa: Det serveras risgrynsgröt till kvällsmat på jobbet! MUMS!
 

Bildbomb

Åååh vad jag älskar att vara hos min faster!! Det är en riktig sommaridyll, en liten gård mitt i skogen med hundar, häst, getter, höns och diverse vilda djur. Jag åkte dit efter jobbet i måndags och kom hem sent igår.
 
Veckan har varit full av mys och kvalitetstid. Det har varit underbart väder och vi har åkt häst och vagn, haft pilkastartävling och tävlat i lite luftgevär också <3
 
Jag orkar inte skriva så mycket, det är svårt att få ner känslan i ord. En bild säger mer än tusen ord så vi kör på en rejäl bildbomb haha!
 
Faster Anitha
 
Mattias gick med på att vara med på en bild om jag hämtade en öl till honom haha ;)
 
 
Precis brevid Anithas gård ligger ett litet torp som hon hyr ut som sommarstuga. Som ur en gammal film, så himla fint!
 
 
SötFia i hagen
 
 
Till efterätt en dag serverades det spettekaka
 
Grillmästaren
 
 
Korv ska tydligen vara gott!
 
Kavat
 
 
Bästa lillasyster
 
Storebror är lite full i fan
 
Pappa visar vart skåpet ska stå.. eller?
 

Lördag

Jag tänkte ta ett foto på älsklingen när han målade vindskivorna på taket. Skulle blivit en jättefin bild tror jag allt. Men den filuren vägrade att vara med.
 
Jag försöker övertala honom att vara med lite oftare på bild eftersom att annars kommer ingen komma ihåg honom som ung och snygg utan bara som den gamla skrynkliga gubbe han är när han är 95 år haha!
 
Fick tillbaka lite typisk "Mattiashumor", han slutade måla, räckte fuck you, log och sjöng pinks låt: So, so what? I´m still a rockstar, I got my rock moves and I don´t need you
 
Haha, bra, då vet vi ;)
 

Godaste glassen

Nu kan Ben´n Jerrys slänga sig i väggen! INGET slår Gbs päronsplit gräddglass. Har typ aldrig smakat någon godare glass hehe. Sitter med lite nu och kollar på mannen som kunde tala med hästar. Så grymt bra film. Gråter varje gång jag ser den med, haha attans.
 

Fredag

Denna fredag var jag ledig och jag lyckades sova bort halva dagen. Lyckat!
 
Jag har haft en del sömnproblem den senaste tiden, men igår var jag så fruktansvärt trött så jag gick och la mig vid nio. Dessvärre sov jag till tolv idag så ungefär fjorton timmars sömn inatt. Sjukt skönt, men hade jag varit smart hade jag gått upp i vettig tid imorse och sovit gott inatt med. Attans det lär inte hända nu haha!
 
Annars då? - jo det rullar på :) På måndag ska jag ut på mer äventyr. Jag styr kosan mot Tierp och min faster som bor på en liten gård där. Resten av familjen, med undantag av min syster som redan är där, åker dit på söndag. Jag håller tummarna för att Mattias också kan komma ifrån en dag eller två och komma dit. Ingen riktig sommar om man inte har varit där haha!
 
Lite bilder på partypinglorna då!
 
 
 
 

Torsdag

Då var jag hemma från jobbet och har hunnit gå en prommis med Polly också. Jag tycker det är så himla skönt att komma ut och gå en fem km eller så. Speciellt efter svullodagarna i Falsterbo, haha!
 
Jag vet inte varför men jag känner mig så mycket mer fridfull i själen om jag kommer ut i naturen, kanske sitter i i min kropp sen forntidens dagar att människan inte ska vara en kontorsråtta ;)
 
Jaha, till dagens i- lands problem, vad ska jag laga till middag?
 
 
 

Förändring

När katten är borta dansar råttorna på bordet!
 
När jag var på semester passade Mattias på att göra om lite här hemma. Nytt tak stod på schemat ;)
 
"Det kan se ut som kaos när du kommer hem, men jag har typ koll på det" Haha!
 

Årets första dopp

Blev i havet!! Förra¨året i Falsterbo sa vi flera gånger att vi skulle bada i havet, men det blev aldrig av. Men nu så!
 
Jag både älskar och hatar stranden runt den skånska kusten. Det är jättefinkornig vit sand som är tung och jobbig att gå i. Dessutom måste man alltid gå flera hundra meter i den innan man är framme vid havet.. Att den sen sätter sig överallt är också lite jobbigt, man kan hitta sand i kläderna flera dagar senare. MEN, hur underbar är den inte när man väl är i vattnet?! Och den är fin som värsta utomlandsstranden <3
 
 
Se upp för dårarna påväg till stranden :)
 
 
 
 
 

En rosett rikare

Då var man hemma igen efter underbara dagar i Falsterbo. Vi har haft så himla roligt! Det känns lite tungt i hjärtat att det är slut. Jag får en sorts meningslöshet i kropp och själ när något kul tar slut och man säger hejdå. Men livet är faktiskt inte slut, jag har massa roligt framför mig i sommar!
 
Det blev en del bilder så jag tänkte dela upp dem i några inlägg. Här kommer först lite hästbilder. Jag måste erkänna att jag är lite kär i Peder Fredriksson <3 Fasen vad han är duktig och snygg! ;)
 
 
Peder igen på tredje pris i Grand Prix
 
 
Sen blev det en bild på Luca Maria Moneta från Italy också bara för att han stal mitt och Pernillas hjärtan med sin charm ;)
 
 
I Derbyt kom Capten David O´Brian tvåa och kastade ut sin rosett till publiken OCH JAG FÅNGADE DEN!!!
 
 
Tänk att den rosetten hänger fint på min spegel :)
 
 
 
 

Sommarkänsla

Tänkte bara sticka in och försöka förmedla lite av den enorma sommarkänsla jag känner idag!
 
Syster kom och vi stannade till vid stallkiosken för en god glass. Det är ju inte smultronstället, men ganska mysigt och gott ändå!
 
När vi gått några meter gick ett av hjulen på Karins resväska av?! Skitväska. Hon ska vara hos vår faster i tre veckor, så ni kan ju tänka er tyngden på den väskan! Böcker, en dator, huur mycket kläder som helst haha.. - Så nu har vi tränat musklerna väl och förtjänade verkligen den där glassen haha.
 

Semester!

Då var sista jobbdagen avklarad innan Falsterbo. Jag har bara jobbat och sovit i helgen, inte slutat före nio varken fredag, lördag eller söndag. Så nu ska det bli gött att sova ut imorgon!
 
Vid ett imorgon kommer bästa lillasyster och hälsar på. Hon är på väg upp till min faster och mellanlandar här ett dygn. Blir väl inte att hitta på något speciellt eftersom Mattias jobbar och jag inte har någon bil, men det blir mys på hög nivå iallafall!
 
Den här lilla sötnosen sprang jag på på en promenad här om dagen (viss ironi i rösten där haha). Men nästan alla saker jag tycker är lite otäcka fascinerar mig dubbelt, knäppt var det ja!
 

chocotta

Bästa pojkvännen har gjort en jätte god choklad panacotta som vi sitter och mumsar på. Helt underbart duktig är han. Han tittade på lite olika recept och gjorde en egen liten variant som blev finnemang <3
 
Jag slutar aldrig förvånas av den människan, och tänk vad bra att han reder sig i köket när inte jag gör det haha!
 
På tal om rubriken drev jag lite där, hittade nämligen en annons på blocket om en "skämthund" HAHA, seriöst?? En korsning av jämthund och schäfer.. Tänkte de verkligen att de skulle få napp när de skriver skämthund?!
 
 

Kväller

Hu så tråkigt jag har haft idag och igår. Jag har varit ledig och inte haft något att göra. Igår fördrev jag tiden med att sola och läsa böcker. Jag älskar böcker, men är man rastlös är det svårt att ligga still. Sen blir det ju för jäkligt på nätterna när man inte har fått utlopp för någon energi.. Jag har gått lite mer än en mil varje dag för att försöka råda bot på det, men det ska ändå bli riktigt najs att jobba! Haha, hoppsan, det blev visst en liten klagovisa här!
 
Idag har jag också solat en stund innan molnen kom. Nu sitter vi i soffan och kollar på nyheterna. Haha, det är en liten kompromiss. Vår boxer är sönder så vi har inga kanaler.. Mattias vill kolla på Family Guy och Simpsson, och jag vill se Sommar med Ernst - Nyheter it is!
 
Såhär söt är Polly :) Hon bara älskar att bada, och hon blir SÅ besviken om vi inte gör det varje gång vi är ute och går. Haha, lilla stumpan!
 

Paparazzi

Idag äntligen hände det! Biljäkeln har åkt.
 
Sen i september har den stått på gräsmattan och påminnt mig om hur dum jag var som köpte den från början. Igår fick jag tag på en annons i tidningen där de kom och hämtade ens bil snabbt och smidigt. Och det får man väl säga att det var! Halv två idag var bilen borta.
 
Haha, men det var så roligt med killen som kom och hämtade den.. Bilen har gått att starta och köra fast motorn var trasig, men inte idag inte. Idag hade båda bakhjulsbromsarna gått i lås. Är jag knäpp om jag tänker att bilen visste att den skulle till skroten??
 
Iaf så slets gräsmattan upp framför bakhjulen eftersom de inte rullade. Det blev värsta hålen, inte för att det gör mig och Mattias något, men killen verkade skämmas lite och la tillbaka de största bitarna på plats - HAHAHA. Jag satt och storskrattade här inne och var tvungen att ta fram kameran och fota lite.
 
Så passa er när paparazzi- Elle är i farten ;)
 
 
HEJDÅ BILJ#VEL!!
 

Måndag

Jahopp då var det ny vecka!
 
Jag började dagen med att jobba mellan 7 och 16. Sen när jag kom hem blev det en tur med kameran. Älskar att fota, önskar bara att jag var lite bättre på det hehe..
 
Hur som helst, ikväll har jag kravlat på marken och legat i dikesgräset brevid vägen för att försöka få till lite fina bilder. De som kört förbi mig kan ju trott jag var lite bäng, men det bjuder jag på haha!
 
Jag tycker det blev så underbart fint ljus på den här bilden!
 
 
Den här tog jag när vi var i Västervik. Tyckte den också blev riktigt bra!
 

K för kärlek


Sötnöt

Haha, Tyke ville desperat vara med på bild!
 
Fota miig!
 
 
FOTA MIIIIIIIG!
 
 
Hahaha, dagens garv ;)

1 juli

Jag har haft en så sjukt bra helg så hela min mage är fylld av kärlek haha!
 
Direkt efter jobbet i fredags åkte jag till Norrköping och träffade Ermina och Jessica.  Jag har saknat dem massor! Aldrig en tråkig stund med de brudarna haha ;) Vi gjorde taccos och kollade på film. Massa mys och prat.
 
 
Jessica har förresten världens talang med hår. På lördagen fixade hon värsta fina frisyren på mig!
 
 
När jag skulle gå blev det värsta stressiga haha, som det alltid blir när jag ska åka någonstans.. Efter typ 10 min hittade jag självutlösaren på kameran, sen skulle vi ta en fin bild. Här är resultatet, haha :
 
 
När jag sen kom hem på lördagen åkte jag, Mattias och hans syskon till Västervik och hade picknick på en ruin. Jättefint och varmt väder. Lite blåsigt bara. Vi svängde in på Ica Maxi innan picknicken för att handla och Mattias blev helt besatt av en smörgåstårta. Så det blev picknick på smörgåstårta, kött, bröd, röra och vindruvor. GOTT!
 
 
Eve skulle ta en fin bild på mig och Mattias. Tror ni inte att sekunden innan hon knäpper av att Mattias släpper ner en vindruva i min urringning?! Haha, humor på hög nivå? Det är därför jag tar mig på bröstet och Mattias ser helnöjd ut!
 
 
Det blev en fin också, synd att den inte blev lite skarpare bara.. (Mattias fortfarande nöjd efter sin bravad haha)
 
 
På kvällen grillade vi, kollade på film och åt jordgubb och rabarberpaj :)
 
 
Älskling håller hov som vanligt haha
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus