Måndag

Idag skulle jag egentligen in till ikea med tjejerna, men fick sms imorse att de inte mådde så bra :( Kanske lika bra det, jag vaknade i lördags med stel och öm nacke. Igår var det lite bättre, men idag är det sju gånger värre! Jag kan knappt röra mig utan att det gör skitont..

I lördags hade jag så OTROLIGT roligt! Det var kravall och den mest lyckade utekvällen på länge :) Istället för att berätta i detalj så kommer det lite bilder ;)



Snyggast på Trappan? - chek!





Sjunga och dansa i kön så alla blir störda? - chek!





Blivande Grymt? - chek!




No one's gonna love you when you're old

Thats what they told, - you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone

So if you're done, - you better die young baby


Torsdag

Hej och hå så var det torsdag igen!

Igår höll jag seriöst på att kissa på mig! Det var typ intervju till helgrymt och det var inte vackert.. de kallade in oss en och en i ett kolsvart klassrum. Där hade de gjort en gång av levande ljus som man skulle följa längst ner i rummet där en stol väntade. När man väl satt sig smäckte de en stark lampa som lös upp hela mig och bländade mig. Alltså såg de mig väldigt tydligt medans jag bara så den där hemska lampan. Hu!

Sedan började förhöret. Frågor som; bulle eller kaka? över eller under? framifrån eller bakifrån? Efter hälften fattade jag att det var sexistiska frågor, haha! (vadå trög?) Det kom även lite vanliga frågor som vilken post jag skulle passa som, och vad min bästa egenskap var.

Det var hemskt!! Hela jag darrade, min röst darrade och jag är bara tacksam att jag inte svimmade eller trillade av stolen haha! Inte nog med det. När jag var klar och gick ut till de andra var det någon som sa att de hade filmat hela skiten! Klart som fan att de gjorde de, och tänker visa det för hela lärarprogrammet när det är sittning! Fan fan fan, jag kan lika bra gå och dö nu, haha!


Söndag

Segare söndag får man leta efter. Det snöar järnet ute, ändå började jag dagen halv tolv med en timmes promenad. Dock blev det ett stopp på ica där jag inhandlade mig lite ben`n jerrys (hoppsan?). Hem igen, kolla på Gladiatorerna på datorn och nu tänkte jag trycka i mig det sista av glassen samtidigt som jag läser min favoritbok förtillfället:



Sjukt bra bok! Den är ganska tjock vilket kanske kan avskräcka vissa. Men den är bara så otroligt bra!! Själv älskar jag tjocka böcker, då de inte tar slut lika fort ;)

Fredag

Äntligen fredag! Inatt är första natten på länge jag har kunnat sova riktigt bra. Igår blev jag klar med uppsatsen och lämnade in den. Den blev nog inte jättebra, men den fick duga.

Ikväll står det bowling på schemat med festeriet Helgrymt. Jag skulle egentligen sova hos Jessie, men den stackarn har blivit sjuk :( Som tur var kunde jag sova hos Rebecca, så jag kunde ändå vara med. Sista bussen hem går vid halv nio så det är lite svårt att ta sig hem om man inte hittar en sovplats. Blä på det! Det är ju inte så roligt att känna sig som en börda för andra eftersom man jämt måste tigga sovplats.. sen vill man ju vara med på det mesta också.

Häpp! Nu ska jag ta tag i dammsugning. Annars kommer snart dammråttorna att äta upp oss ;)



Precis en sån här söt sak har vi här hemma. Fast skulle Mattias bestämma skulle den mördas. Inte kastas, mördas haha!


Onsdag

Nu börjar äntligen uppsatsen lossna! Tre sidor skrivna idag. Imorgon är planen att få med en till bok i litteraturgenomgången och läroplanen såklart. Därefter är det bara diskussionsdelen kvar. Jag kommer fixa det här :)

Jag har varit töntig nog att fylla två pantflaskor med vatten och börjat ha som lite vikter i mitt fåfänga lilla försök att få lite muskler på kroppen. Nästan varje dag i typ två veckor har jag gjort några övningar, inget avancerat- tre minuter så är armarna som gele, haha! Men nu är det såhär att jag tror att jag redan börjat få lite resultat :D När jag spänner mina armar så ser man en tydlig linje mitt på som inte varit där förut. Antingen är det en muskel som börjar visa sig eller så är det bara gäddhänget som hänger ner och stramar skinnet ;)



Nu ska vi strax ut till Västerby, Mattias lillebror Markus fyller 18 och vi är bjudna på middag. Mums! Jag är jättehungrig! Jag har aldrig varit någon matmänniska utan mest ätit för att andra gjort det eller när kroppen sagt ifrån. Jag la helt enkelt ingen vikt vid vad, om eller när jag åt. Jag brukade glömma att äta för att jag var i stallet, och det hände att jag nästan svimmade när jag kom hem in i värmen på kvällarna just för att kroppen behövde mat. Det var antagligen därför kroppen lagrade på sig som sjutton när jag slutade vara i stallet och åt normalt som alla andra.. Kalas, tänkte den haha! Hur som hellst märker jag nu stor skillnad på mig själv när kroppen är stabil. Jag känner att jag är hungrig och jag försöker ge kroppen bra näring. Sen fuskar jag ibland och matar mig själv med skit, men då får det vara så, sålänge jag väljer att ge kroppen bra mat sen igen. Ingen mer misshadel av kroppen! Vi har bara en, och den borde vi vara rädda om. Äta bra mat och träna kroppen så att den håller!

Måndag

Fy vilken tråkig och ruskig måndag. Är någon med i hatamåndagsklubben?? Grått och regn blandat med lite uppsatsångest. Sånna här dagar gör man bäst i att stanna inne i soffan under en filt med bra filmer. Allra bäst hade det varit med en stor fet godispåse med. Men inte här inte. Jag var hurtig och gick upp vid 8 och försökte få lite gjort på uppsatsen sen vidare till skolan för uppsatshandledning. Vet varken ut eller in om vad jag skriver om. Och inte hittar jag någon bra litteratur heller.

Nä, men annars är väl måndagskvällen som den brukar. Jag sitter i soffan och pendlar med ögonen mellan tvn och datorn. M sitter på golvet och lagar sin motorsåg. Haha en heelt normal kväll här i Åtvidaberg ;)



Haha, nu blåser M på den med hårfönen med- vill jag ens veta?

Lördag

Vad hände med min plugg dag?

Imorse städade jag och M ut julen, lite sorgligt faktiskt.. men det är ju snart jul igen ;) Jag har aldrig sett en gran barra så mycket som vår gjorde nu, eller så kommer jag bara inte ihåg det, haha! Det blev ett grönt tjockt spår när M tog ut den..

Tog in Tyke skitunge några timmar med, och då satt jag faktiskt och strök under lite som ska vara med i uppsatsen. Tyke har blivit en ny kanin. (Eller tillbaka till den störda filur han var innan haha). Han har ju varit pigg och glad fastän magen hans inte var i balans. Men idag for han runt som en tok härinne och gjorde knäppa skutt, rusade och klättrade runt. Förr i tiden kunde Tyke aldrig hålla sig när man bar honom, så fort han såg sin bur trodde han att han kunde hoppa ner i den även om den var 10 m bort. Jag trodde han blivit vuxen och förståndig när han slutade med det, men idag fick den busen återfall. Han har alltså inte alls blivit förståndig utan har bara haft ont i magen, haha stackarn! Sen har han inte fått pellets på flera veckor nu, och varje morgon blir han SÅ besviken när han inte får någon. Idag fick jag ett mejl av uppfödaren att han kunde få lite knäckebröd, så när Tyke var inne tog jag fram hans matskål och la en bit knäcke i. OM han blev glad när han såg skålen! Helt överlycklig, sprang som en hund brevid mig och tittade på skålen. Gulle <3

Sen ringde Emelie och Frans och frågade om jag ville med ut på fika i Västerby. Mysigt värre, såklart jag ville. Tre minuter senare ringde M och sa att vi skulle till överrum ikväll, på fest eller något.. spännande spännande ;)
Imorgon blir det en spark i rumpan, jag måste börja på min uppsats!!


Onsdag

Idag har jag suttit med diskussionsfrågan, och den är färdig :) Halva nästa bok är också läst, så idag har jag typ gjort allt jag tänkt. Var nere på hälsokosten innan idag för att hämta ut proteinpulvret jag beställde innan jul. Det har ju legat där ganska länge då, men jag har inte varit hemma eller hunnit gå dit innan. Bara för det var det lunchstängt precis när jag var dit, så jag får väl göra ett nytt försök imorgon, haha :)



Tisdag

Idag gick det skit! Jag övade som en galning igår och kunde hela texten utantill med hjälp av stödord på kort, men väl framme inför typ 30 pers jag inte känner så gick allt åt helvete.. Huvudet blev helt tomt och jag var tvungen att läsa rakt upp och ner av mitt papper.. Jag har förbätrat mig otroligt sen för några år sen, men ändå känns det som katasrof fortfarande. Pulsen ökar och man kommer inte ihåg ett enda ord. Hemskt. Värst är det när det är många personer och speciellt om man inte känner dem. Men det är väl bara att fortsätta försöka.

Inatt hade det snöat ännu mer. Om det hade varit december hade det varit perfekt. I helgen ska julen bort, 20 knut åker julen ut ;) Men det kommer bli så tommt i huset utan alla mysiga ljusstakar och röda detaljer. Julen är ju bara så mysig! - Hihi nu längtar jag nästan redan till nästa :)

Det känns som att jag måste få lite skärpa på tillvaron nu. Samla fokus. Har en uppsats på fem sidor, läsa en bok och ta ut två diskussionsfrågor ur den och till sist fixa den där diskussionstexten ur en annan bok. Åtta dagar. Fokus fokus fokus!



Måndag

Första dagen i skolan idag. Jag får en så himla dålig attityd när jag får motgångar. Nu när jag fått två U och måste skriva en ny uppsats nästa vecka samt har en konferansredovisning imorgon inför folk känns livet inte toppen. Men jag antar väl att det är så livet är? Dalar, toppar och det gäller väl bara att försöka njuta av livet ;) Roligast idag var att träffa mina roliga vänner igen. Det känns ju alltid så himla mycket enklare och roligare när man har saker att le åt! Nej, jag kan nog inte påstå att det är speciellt synd om mig, haha!

Idag var jag så himla sugen på te, så efter att jag kom hem vid fyra har jag ensam druckit två liter te. Super gott, men så här på kvällskvisten känner jag att det kanske inte var mitt smartaste val!

Jag tänkte försöka komma i säng tidigt idag, tror nämligen jag har råkat vända lite på dygnet. Jag har inte kunnat somna förrän i värsta fall runt tre vissa nätter. Det finns ju inget värre än när man ligger där och verkligen vill sova men man vrider och vänder sig bara i sängen. Imorgon ringer klockan 5 på morgonen. Kul! Jag hade ju tänkt lära mig texten jag ska prata om imorgon utantill, men fasen vad det är svårt! Och det blir nog inte bättre när man ska stå framför folk man inte känner.. men det är väl bara att klistra på det där fejksmilet och försöka att inte darra för mycket på rösten, eller gud hjälpe mig, att stamma ;)


Söndag

Tvättmaskinen går, jag har stått i plankan några sekunder och nu sitter jag i soffan och låtsas att det här visst det är en effektiv dag, haha ;) Som vanligt borde jag egentligen göra skolarbete. I förrgår tog jag tag i uppsatsen och det var inte så svårt som jag förväntade mig, eller nu ska jag inte ropa hej för i värsta fall får jag tillbaka den igen.. hemska tanke! Det jag borde pyssla med idag är en frågediskussion, men seriöst, sista dagen på jullovet så vem orkar? Haha, nu låter jag som en 14 årig bitch, sanningen är att jag är för lat ;) Jag tror att jag skuter på den några dagar till faktiskt.

Inte ens i Sälen var det mycket snö över julen, men nu, nu passar det den att komma! Det snöade hela dagen igår och nu är det 6 minus ute, mer än vi hade under hela december. Jag personligen tycker att om snön inte kommit till julafton kan den lika bra stanna borta. Nu vill jag ha vår :) Så underbart fint det är när allt knoppar, fåglarna kvittrar och luften luktar sådär gott som bara vår gör!

Här är en bild jag tog på mig och bästa lillasyster första dagen i backen :)


Lördag

Idag tog jag och Mattias sovmorgon till halv tolv. Jag tror aldrig det hänt att Mattias legat kvar så länge haha, jag är väl en annan femma.. Men hur mysigt är det inte att ligga kvar i sängen och halvsova och gosa. Jag känner verkligen i hela kroppen hur mycket jag har saknat honom. Tror inte jag tänker vara borta i två veckor någon mer gång, det var för lång tid..

Igår umgicks vi med Mattias familj på kvällen. Hans föräldrar, alla syskonen och deras respektive. Hela nio personer, haha. Vi åt trerätters, spelade spel och kollade på film. Jättemysigt!


Fredag

Ja, då var julen över och ett nytt år påbörjat. Jag har inte varit hemma på två veckor därför har bloggen blivit lidande. En knäpp vecka i Sälen, nyår i Leksand med fina vänner och på det några dagar i Västerås hos bästa Jessie.

Det känns som så mycket går sönder i livet. Man borde ta vara på det man har innan det försvinner. Allt man tar för givet borde man uppskatta. Jag är löjligt lycklig att jag har de vänner jag har, en plats att vara på utan att må dåligt och framförallt Mattias som alltid finns där när jag behöver honom som mest. Ush, nu känner jag mest för att gråta en skvätt, haha. Inte blir det bättre av Takida som går i högtalarna, är det bara jag eller blir man inte lite depp av dem?
Det är så mycket jag skulle vilja skriva av mig, men det känns inte riktigt som rätt plats för det här. Det är något som känns så himla fel i samhället. Hellst ska man vara jätteglad alltid, annars får man låtsas. Kan man inte det kollar folk snett på den personen. Man antar att de bara vill ha uppmärksamhet. Hur sjukt är inte det? Hur många personer går inte runt och mår jättedåligt men låtsas att allt är rosenrött?! Fel fel fel..





Det är storm i mig, runt mig, överallt just nu..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus