Semester

Jag kan knappt fatta att det är sant, men det blir en resa i alla fall!! Wiiieee!! I natt vid tre, åker jag Ermina och Emma med bilen till Landvetter och flyger till Turkiet. Det känns verkligen sjukt härligt!! Efter två veckors tid i Norrköping med späckat schema ska det bli grymt skönt att flyga iväg till värmen. Ligga på stranden och steka och läsa kurslitteratur.. GÖTT!!!
 
Det enda tråkiga är att jag och Mattias knappt hunnit träffas den senaste månaden, jag har verkligen haft fullt upp.. Men när jag kommer hem blir det nog en höst i mysanda i Åtvidaberg med min fina lilla familj.

Mys

Idag har varit en relativt lugn dag. Jag har varit hemma i mitt älskade hus med Leira. Haft en del att fixa idag och städat samt tvättat. Men det är ganska mysigt att stöka runt här hemma :)
 
Nu på kvällen har jag och Mattias lagat god mat tillsammans och tänt massa mysiga ljus. Vi kollade på en riktigt bra film också - Oblivion. Det blir så himla fint när man släcker ner och bara tänder ljus och smålampor. Höststämning!! Jo, haha, jag längtar fortfarande till hösten, även att jag njuter av de sista dagarna med sommarvärme!
 
Imorgon är det sista dagen på Nolle- p, dvs Finsittningen, då alla klär upp sig till tänderna och äter tre- rätters och dansar loss. Jag hade inte tänkt gå först, men nu blev det så att jag ska gå ändå. Mattias jakt drar igång efter midnatt den första så då sticker han och några till ut så fort det ljusnar, så då kvittar det lite om jag är hemma eller inte. De är lite galna de där pojkarna haha ;) Jag sitter faktiskt ensam just i denna stund också komiskt nog (men inte så länge förhoppningsvis), några ringde och kunde inte hitta grisen de skjutit på, så Mattias fick åka dit med Leira och hjälpa till. Vi håller väl tummarna för att det går bra och att de hittar den stackars grisen!!
 
Haha - bästa skylten hittade jag och Leira i Skåne på vår promenad!!
 
 

Härlig Fredag

Veckan har gått förvånansvärt fort, jag har som sagt befunnit mig i Norpan hela veckan, men igår efter skolan som slutade 19 (!?) styrde jag och Bea mot Åtvid. Jag har haft väldigt roligt i Norrköping, men alltså inget slår att komma hem till mig haha! Mitt hus, min fina hund och min fantastiska pojkvän som numera är min fästman ;)
 
Vi har pratat lite till och från om att vi vill förlova oss, och den 22 augusti köpte vi med oss lite mat från ica och åkte ut till Mattias föräldrars hus. Mattias var hus- och djurvakt medans hans föräldrar var i Ullared några dagar. Vi hade lite picknick i deras fina växthus och efter det åkte vi ut med båten på sjön.
 
Det var en heelt fantastiskt fin kväll och allt kändes verkligen helt toppen :) Leira älskade att åka båt och mitt ute på sjön frågade Mattias ifall jag ville förlova mig med honom :)
 
 
Väl hemma igen skålade vi i finchampange som Mattias hade på kylning. Kvällen kunde inte blivit bättre helt enkelt.
 
Måste säga att det känns så himla bra att ha den där ringen på fingret. Jag tittar på den och pillar på den hela tiden haha, och det enda som känns ännu bättre än att se min ring på mitt finger är att se hans ring på sitt finger. Lyckofjäril i magen varje gång jag ser den hehe!! ;)
 
 

Måndag

Herregud finns det någon värre dag än måndag? Jag skulle vilja känna som många andra verkar göra - äntligen en ny vecka med nya möjligheter... men näpp jag känner bara för att sova lite mer haha!
 
Idag vaknade jag med världens värk i övre delen av ryggen, oftast en varning om att jag är på väg att bli sjuk. Jag ska försöka lugna ner mig lite och vila lite mer men det är inte direkt optimalt just nu. Skolan är i full gång samtidigt som det är Nolle- P för de nya nu där mycket tid läggs. Jag har sovit i Norrköping de flesta nätter och det tar mycket mer på mig än jag trodde det skulle göra. Jag är konstant trött och stressad som gör mig lite bitter hehe ;)
 
Jag känner hur det här blir världens klagoinlägg, men jag är bara sååå trött. Jag behöver sova kring nio timmar och senaste veckan har jag snittat mellan fem och sex. Idag gick jag upp fem igen för att hinna till banken och fixa med en styrelsegrej innan skolan (som förövrigt håller på till fem) MEN DÅ HAR BANKF*N INTE ÖPPNAT ÄN.!
 
Ja, nä, allt är lite upp och ner de här veckorna. Snart blir det lite bättre igen. Nu ska jag sova i Norrköping tre nätter och sen ska jag hem till mitt kära Åtvid och vila :)
 
Bild från i lördags då jag var nykterfadder.
 
 

Torsdag

Oj oj nu har tiden minsann sprungit iväg igen!
 
I söndags jobbade jag mitt sista pass för sommaren och på eftermiddagen åkte jag och Leira tåg ner till skåne. Första gången för henne. Men lilla loppan klarade det bra. Eller ja - inte först. Snacka om att ha den skrikande bäbisen i vagnen haha!! Leira gnällde och skällde och typ ylade. YES ;) men efter en halvtimme blev hon lugn och tyst. Hon låg på golvet och kravlade runt, haha ni skulle se så söt hon är när hon bokstavligt talat kravlar.. hon tror att ingen märker att hon rör sig ifall hon inte ställer sig upp. Sötnöt. Sen blev hon heelt crazy när vi väl steg av tåget. Typ världens lyckligaste och ville hälsa och hoppa på alla. På självaste perrongen sprang vi på mina bästa skånekompisar Malin och Isabella som skulle till Turkland. Himla kul att säga hej även om det bara blev typ just det- ett hej ;) Så nu när jag skriver det här ligger väl de och göttar sig på stranden :D (inte avis alls haha?!)
 
Veckan har gått lika fort som den brukar. Dagarna har bestått av många promenader och häng i stallet och matlagning på kvällarna. Mysigt trots det dåliga vädert.
 
Lite fler mobilbilder från sommaren :)
 
Jag och Mattias hängde med på bilbingo tillsammans med Amanda, Patrik och Evelina. Amanda var värsta proffset och tejpade upp alla sina brickor snyggt och prydligt på sin proffsbricka som hon sedan duttade på med sin proffspenna ;)
 
 
Jag hade lite mer kaos kan man väl säga haha.. Tråkigt nog så vann ingen av oss någonting.
 
 
Jag och Mattias åkte till Söderköping en dag för att äta världens godaste glass med snygg uppläggning :)
 
 
När jag var borta i fem minuter passade Leira på att smaka på min strumpa..
 
 
Fina Amanda när vi var på Brunneby musteri :D
 
 

Bildglimtar

Här kommer lite mobilbilder från dagarna hos Anitha :D
 
Först den obligatoriska skyttetävlingen. Blodigt allvar, vinna eller försvinna.. Haha nejdå ;)
 
 
Två skott sitter det i tavlan - alltså har min syster talang eller har hon talang haha??
 
 
Grillat var det ja ;)
 
 
Säker hästhållning? Haha, Fia trivs bra hon!
 
 
Vi hjälpte till med vedklyvning inför vintern
 
 
Känns som att det räcker i år med :)
 

Fina Långkyan! I år blev det ju bara två dagar trist nog, men nästa år då jäklar är det jag som ska vara i Tierp typ en vecka ;) Så himla härlig stämning där. Bara mys rakt igenom. Jag älskar att cykla runt en runda på typ en mil på kvällen. Fina sommarstugor och åkrar och lite skog. En solnedgång på det så är det perfektion! Och att komma hem till huset igen. Mys på hög nivå som sagt!!

onsdag

Jag är på strålande humör idag, snacka om att ha vaknat på rätt sida liksom haha! Sitter på jobbet, otippat, och dricker lite kaffe. De gamla är mätta, nöjda och ligger och vilar hela bunten ;)
 
Igår var jag ledig så jag, leira och amanda tog bilen till brunneby musteri. Där var väldigt mysigt! De producerade massa egna produkter - sylt, marmelader och olika sorters must :) gott!
 
 
 
Efter idag är det bara tre pass kvar på jobbet. Känner att jag är lite trött på att jobba här dag ut och dag in efter en hel sommar.. ja det dka bli rintigt skönt att kliva av schemat! Nu är det bara roligheter kvar känns det som! På söndag far jag och leira ner till skåne några dagar. Vi ska ha massa mys!! Sen när jag är tillbaka igen kommer helgen gå åt till att förbereda mycket inför nolle-p på skolan. Lite stress där känner jag, mycket att ha koll på.. Har lite tvivel på mig själv när det kommer till att vara ordförande i sektionen - men som tur är har jag en bra styrelse så jag är ju inte direkt ensam ;) 
 
Sen drar nolle-p och skolan igång. Det ska bli såå himla roligt! :D Och efter de två veckorna hoppas jag på att komma iväg en sväng utomlands. Yes här har ni mitt liv just nu! Livet är inte enkelt bara fantastiskt ;)
 
 

Lördag

Dille på räkor var det ja haha, jag insåg nyss att de tre senaste inläggen här på bloggen har handlat om räkor!
 
Idag har jag jobbat ett delat pass, alltså först från 7 till 12, sedan från 16 till 21. Lagom trött nu - sitter i soffan med en stor kopp vaniljte och varvar ner. Mys! Jag älskar att sitta i soffan på kvällen och antingen titta på tv eller något annat, vi har det så mysigt här hemma nu :) Vårt hus må vara litet men jag älskar vårt hus väldigt mycket!
 
Och fast att det bara är i början av augusti och fortfarande en bra bit kvar på sommaren smyger sig höstkänslorna på. Jag kan helt ärligt säga att jag längtar till hösten. Jag vill köpa ett par nya snygga jeans, ta på mig min kära (något slitna) skinnjacka och en stor halsduk och åka iväg med 30bussen till Norrköping! Lääängtar! Höstluft och nya möjligheter, långa skogspromenader i kylig luft med Leira och varma kramar från Mattias. Nepp här finns ingen höstångest!!
 
Och juste! I höst kommer ju första bebisen i familjen! :D
 
 
 

Augusti

Redan augusti, vart tar tiden vägen egentligen haha? Idag drog en lång jobbhelg igång igen, men det känns ganska okej. Det är ju faktiskt bara en vecka kvar på jobbet ;)
 
Igår kom Karin, min lillasyster hit. Hon var på väg hem till skåne från min faster och mellanlandade här innan hon åkte vidare idag. Det är alltid så himla mysigt när hon kommer hit, jag får typ världens gosigaste magkänsla och allt känns så himla bra hihi! Men istället för film- och myskvällen vi brukar ha promenerade vi ner till Mattias syster Emelie och hennes man för en kväll av räkfrossa. Och räkfrossa blev det! Lite mer än fyra kilo räkor stod på bordet och det blev inte mycket över haha! Sex personer...
 

Alltså jag har fått något skumt dille på räkor - vi åt det som sagt senast igår men jag är redan sugen igen haha!! Det är ingen annan jag känner som vill räkfrossa med mig snart haha?! ;)
 
Hepp, nu sitter jag ensam och myser i soffan efter en jobbkväll. Mattias är i Västerby på kalas och Leira hängde på såklart. Busfian har börjat göra en massa hyss igen haha! Igår morse när hon var själv i en halvtimme hade hon haft sönder hela tvättmedelskartongen och spritt ut tvättmedel i hela vardagsrummet.. Ni kan ju tänka er själva hur kul hon haft när hon sprungit runt och viftat och skakat runt kartongen. Jag kan verkligen föreställa mig hennes lycka när det kom utflygande tvättmedel haha! Men lite svårt har jag allt för att bli arg på henne.. mattes fialotta hehe ;)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus