fredag

Ikväll har vi haft fredagsmys med Rebecca och Jocke. Mattias fixade god middag och efterrätt och rebecca hade med sig en flaska vin. Bra kombo! Nu ska vi strax sova, gäller att ladda kaffekokaren så att det bara är att trycka på knappen halv 5 imorgonbitti..
 
Och just ikväll när jag och Mattias har julpyntat och jag äntligen har kommit in i julstämning så SNÖAR det - hur underbart?!
 
Just nu i denna minut;
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Nu har jag varit i Norrköping i tisdags och i onsdags, mycket att göra både i skolan och med styrelsen. Vi hade både en Ganesha- avskedskväll och ett möte med nya styrelsen så nu är det inte långt kvar. Till mötet tog jag och Ermina saken i lite egna händer och fixade presenter till alla för året som varit. Vi köpte söta små hjärtformar och fyllde dem med godis och slog in dem i sulfanplast. Sen knöt vi ett trähjärta runt och så fick de varsitt kort också :)
 
Igår ringde mamma med en snabbis och berättade att hon kommer hit på söndag. Så himla roligt!!! Vi har inte träffats sen augusti och det känns lite haha! Det ska bli jättemysigt :)
 
Idag har jag städat och pluggat och lite så, jag plockade fram julpyntet också för att kolla vad som ska fyllas på i Ullared. Kanske att vi börjar julpynta lite ikväll - vi får se hehe ;)
 
Alltså Ullared.. Jag kan typ inte beskriva hur mycket jag längtar dit. Jag är på riktigt spendera-pengar-humör! På fredag kommer Jocke och Rebecca hit på lite fredagsmys så det roliga börjar redan där och sen ska vi åka tidigt tidigt lördagmorgon och shoppa HELA DAGEN mohaha. Ja det ska bli riktigt roligt i alla fall och på söndag kommer som sagt mamma hit. Vilken bra helg det kommer bli hörrni!!
 
 
 
 

Kväll

Nu sitter jag nyduschad i soffan och fixar med lite saker innan det strax är dags att ta kväll. Mat ska lagas och därefter ska jag ta det lugnt och kolla på Dessertmästarna. Jag gillar måndagskvällar :)
 
Idag har jag varit hemma med Leira och haft självstudier. Fast eftersom jag har en viss framhållning just nu (hehe) behövde jag bara läsa lite litteratur för att fortfarande vara i fas ;) Jag hade tänkt gå en långrunda med Leiran idag men istället blev det vila för hennes del då hon har blivit halt. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, igår kväll haltade hon plötsligt ganska rejält på höger fram. Det märks knappt inne, utan mest när hon springer ute - men då är det ganska rejält. Jag har försökt känna igenom henne men hittar ingen öm punkt (haha, jag kanske gör helt fel jag har ju bara gjort det på hästar förut..!) Ja, vi avvaktar i alla fall några dagar och ser ifall det blir bättre. Hon är väldigt pigg och glad och verkar inte ha ont (förutom hältan då, då). Igår på dagen var hon i skogen och jagade med Mattias så hon kanske sträckte sig eller har överansträngt sig då..
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag tog jag en riktig sovmorgon, och vaknade upp till en klarblå kall och solig dag :) Jag drömde att det snöade (och att jag skulle jobba i Vretas ladugård men hade glömt hur man hittade dit haha). Det skulle faktiskt kunna få komma lite snö nu i dagarna - snart första advent ju! Jag tror att det kan vara därför inte julkänslan kommit på riktigt än.. Men på lördag när vi är på Ullared kanske den kommer? Jag kan tänka mig att det är rena rama julaftonsstämningen där haha.
 
Förut pratade jag med mamma och Karin och allt verkar så mysigt hemma.. Längtar hem massa nu, men snart är det som tur är dags för hemfärd :) Nu när jag är lite mer vuxen tycker jag det är lite tråkigt att vi bor så himla långt ifrån varandra, jag är lite avundsjuk på alla dem som kan åka hem till sina föräldrar på en fredagsmiddag eller över dagen på helgen och så. Ja lite tråkigt, men det är som det är :)
 
Nu i veckan drar det igång och blir några hektiska veckor i skolan med sjukt mycket att göra innan julen så jag försöker faktiskt ha framförhållning här för att slippa stressa upp mig så mycket, jag vet ju sedan tidigare hur dåligt jag mår då, så idag sitter jag och skriver en uppgift som inte ska in förrän på fredag. Det ni! Inte ofta jag ligger i framkanten såhär hehe ;)
 
 
 

Regnrusk

Fy fy fy, imorse när jag gick upp vid fem bara vräkte regnet ner och det har bara fortsatt hela dagen lång. Trist men liite mysigt med ruskväder.
 
Det ska bli riktigt skönt med helg igen, men först är det min sista dag på praktiken. Ikväll har jag bakat kladdmuffins med dumlefluff på och hackad mjölkchoklad. Alltså HUR gott?? Det var fruktansvärt svårt att inte smaka, men det gick, härligheten är till praktiken imorgon ;)
 
Nu sitter jag och Mattias och kollar på I huvudet på Gunde Svan, idag är det med Malin Baryard. Det suger mer än någonsin i magen efter att få rida kan jag säga haha!! Någon gång någon dag ska jag ha en fin fin häst igen!
 
 
 
 
 

favoritonsdag

Idag hade jag en kort dag på praktiken så jag kom hem i skaplig tid. Praktiken idag var riktigt rolig, de gör ganska mycket roliga saker med barnen på den förskolan. Förra veckan blev det spontan pannkaksmellis och en annan dag gick vi på utflykt till skogen hela förmiddagen och grillade korv till lunch innan vi gick hem. Idag var vi i skogen med de stora barnen och jag kände i hela magen att det verkligen är det här jag vill göra med mitt liv. Det var krispig kall luft och frost på marken. Vi lekte roliga lekar och experimenterade lite och som grädde på moset drack vi fröknar kaffe ur termosmuggar. Mysigt!
 
Mattias for iväg med ett grabbgäng tidigare ikväll (attans vad snygg han kan bli när han fixar till sig hehe), de skulle äta ute och åka gocart eller något sånt. Så jag och Leira tänkte ha en myskväll, men vid 18 ringde Mattias syster Emelie och frågade om jag ville komma ner och dricka lite te med henne och Felix - dum fråga, klart jag ville ;)
 
Men nu är det myskväll i alla fall - framför favoriten Bonde söker fru, och senare blir det bästa Greys. Favoritonsdag alltså!!
 
Och nu börjar ju julkänslan smyga sig på, förskolan har börjat träna luciasånger och Linköping hr börjat julpyntas. Jag brukar jämt få julkänslor flera månader innan det är dags. I år har den inte kommit än.. men nu i dagarna har den som sagt börjat smyga sig på! Det ska verkligen bli härligt med jul :)
 
 
 
 

måndag

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Lyxade till det lite och tog bilen till praktiken eftersom jag började så tidigt, åh älskar min bil ♡
 
Kvällen har varit sådär superskönt lugn men vi har ändå fått så himla mycket gjort. Mattias har installerat word på datorn och satt upp tre hyllor medan jag servade med kaffe. Gästrummet börjar verkligen ta sig, likaså "kontoret" men ni får inga bilder förrän det är klart hihi! Vi satte även upp en hylla i köket som jag blev supernöjd med :)
 
Nu är det strax läggdags, vi har ätit god middag framför dessertmästarna, ett av favoritprogrammen nu - jag och Mattias sitter här och är proffs och gissar och bedämmer haha! 
 
Kökshyllan har ni här, jag tror jag även ska köpa ett litet vitt trähjärta i snöre att hänga under. Kommer nog bli fint!
 
 
 
 

Några dagar senare

Oj oj oj, i fredagskväll klockan 22 bestämde sig min dator för att tacka för sig och blev helt svart. Alltså den ångesten när vi har så mycket i skolan nu - jag höll seriöst på att gå upp i sömmarna. Det var nog bara att Mattias hade två kompisar här som skulle sova över, och jaga under lördagen som gjorde att jag inte bara satte mig ner på golvet och stortjöt..!
 
Under lördagen var planen att sitta och skriva flera olika uppgifter, och som tur var kunde jag låna Mattias systers dator så det löste sig relativt bra ändå!
 
Idag åkte vi in till stan och shoppade loss. Bokstavligt talat haha! Vi började inne på Jula för att byta några element åt Mattias farmor, vidare till rusta för att sedan gå en sväng på Ikea där vi blev fyra hyllor rikare. Det fortsatte på biltema för att införskaffa handtag till byrån vi har gjort om och en torrboll till min bästa Bea och avslutade på Elgiganten där vi köpte en ny fin dator. Ja, ni hör ju själva vad vi har farit runt och spenderat pengar haha ;)
 
Hyllorna har jag gått och längtat efter, det kommer bli himla fint när de blir uppsatta och i slutet på månaden åker vi till Ullared och då ska jag fylla upp dem hehe!!
 
 

Måndag

Helgen bara sprang iväg precis som vanligt, det kändes som att den sprang lite extra fort eftersom jag åkte in till Norrköping i lördagsmorse för att umgås med Ermina och gå på fest på kvällen - det var himla längesen sist! Först tog vi det riktigt lugnt, drack kaffe, pratade, tog en powernap haha, gick och handlade och gjorde smarrig middag för att sen svira om, locka håret och åka hem på födelsedagsförfest hos Anna. Det var jättetrevligt, jag kände nästan inte en kotte men med lite alkohol i kroppen spelade inte det så stor roll höhö ;) Vid tolv åkte de vidare till nattklubben Puls och vi begav oss mot det älskade kårhuset för att dansa med alla studenter som invigde sin overall under dagen. Skoj skoj och i söndags vaknade jag med lite huvudvärk som en påminnelse om vad jag gjort kvällen innan ;)
 
Jag åkte hem till Åtvid i skaplig tid på söndagen och fram mot kvällen åkte vi ut till Västerby på en riktig familjemiddag för att fira Farsdag. Hela familjen var samlad, även nytillskottet Felix. Alltså vilken underbar bebis!! Riktigt mysig kväll :)
 
Ja, som sagt helgen bara sprang iväg men med roliga saker, men nu är det bara att se framåt nästa helg haha. Då ska jag plugga på lördagen och sedan ta det riktigt riktigt lugnt, tänk snigeltakt, på söndagen!
 
 

Redan onsdag

För några dagar sen var livet verkligen riktigt grått och värdelöst igen för en stund, nu har det lättat och det är ju skönt. Finns verkligen inget värre än när den där gråa meningslösheten kommer smygande. Dagarna går ganska fort nu, och fast det är stressigt försöker jag ta vara på nuet och hinna må bra, och peppar peppar, går det helt okej. Det hjälpte betydligt när min handledare gick med på att korta ner mina dagar på förskolan till 6 timmar istället för 8,5.
 
Idag när jag kom hem från praktiken satte jag mig och pysslade och planerade för lite olika saker jag ska göra de dagarna jag har helhetsansvar. Det ska faktiskt bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot det :) Jag har massor av olika idéer, och nu längtar jag bara mer och mer efter att få börja jobba på riktigt! Helt sjukt att vi till jul har gått fem av sju terminer - om precis ett år sitter vi antagligen och svär över vårt examensarbete haha ;) Nästa år vid den här tidpunkten är det även dags att börja söka jobb. Haha pirr i magen..!
 
 

Söndag

Just i detta ögonblick sitter jag i soffan med en rykande kopp te framför mig och ett mysigt sprakande från kaminen i bakgrunden. Det är så grått och regnigt ute så att jag har fått tända en massa smålampor, det är svårt att tro att klockan bara är lite över två på eftermiddagen haha.
 
Jag har lite söndagsångest.. Hur kan helgerna gå så fort? Igår åkte jag och Mattias tillsammans med hans familj för att fira hans mormor som fyllt år. Trevligt :) Och idag varvar jag med att ta det lugnt och att göra saker som måste bli gjorda. Imorgon börjar praktiken igen - tre veckor. Kommer antagligen bara säga swisch och så är november förbi haha!
 
 
 

November

Äntligen fredag! Veckan som varit har varit ganska tuff och idag känner jag verkligen hur totalt slutkörd jag är. Kroppen bara värker och jag orkar nada haha. Hela hösten har varit tuff och det känns litegrann som att jag har tagit mig vatten över huvudet, eller kanske mer som att jag håller på att gå in i väggen. Alla personer har olika stresstålighet och jag personligen har nog inte en så speciellt bra stresstålighet.
 
Hela tiden tänker jag att snart blir det bättre, snart blir det lugnt igen, men i tisdags startade vi en ny kurs med så otroligt mycket att göra och ovanpå det har jag sektionsarbetet som trycker på hela tiden och jag känner att jag har ingen aning om hur jag ska få ihop det här. En dag i taget, en vecka i taget. Det kommer lösa sig, det blir bättre efter jul.
 
En dag i taget var det, och idag tar jag det lugnt. Jag och Leira ska gå en långpromenad - jag kan inte ens komma ihåg sist jag hade tid att gå den med henne haha? Och blir det bara den gjord idag så får det vara så..
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus