söndag

Så himla typiskt mig!! Klockan 10 stod jag och Rebecca utanför en stängd butik. På något vis har jag fått för mig att det var idag, söndag, istället för igår lördag klänningsprovningen var.. pinsamt.. men jaja, vi hade en trevlig dag ändå!
 
Jag kom till Rebecca redan lite efter nio på morgonen och så drack vi lite kaffe. Bästa starten på dagen liksom haha ;) Efter att vi insett att butiken var stängd åkte vi vidare och hann kolla i en del butiker, bland annat är nu även underkläderna till bröllopet fixade! Sen blev det även lite annat smått och gott precis som det brukar bli, två tjejer och några timmar på stan hehe.
 
 
 

lördag

Igår efter jobbet åkte Audin på en städning, jag ska verkligen försöka hålla den i fint skick men det är ju bara såå trååkigt haha.. Idag var det Beas tur. Och herremingud vad det var välbehövligt!! Stackars bea.. Men nu är hon skinande blank, både tvättad med tgrön, bilshampo och damsugad, avtorkad inuti och limmad där innermaterialet vikt upp sig från fodret. Blev en helt ny bil ♡ Försäljning på g, så är du sugen på en billig bil som rullar bra är det bara att slå en pling hehe ;)
 
Annars så har det varit en härlig dag med fint väder. I morse kom Emelie, Frans och Felix och överraskade och tog en kopp kaffe på altanen med oss. Sen åkte vi ut till Västerby och plockade sten till altargången vid det stundande bröllopet, tvättade bilen och fikade. På kvällen nu har vi grillat och myst med Emelie, Mattias bror Markus och Felix här hemma hos oss. Spontant är bäst haha!
 
 
 

Torsdag

Natten till onsdagen vaknade jag mitt i natten och kräktes sedan ihärdigt lagom tills det var dags att stiga upp. Blev alltså inget jobb varken igår eller idag, dock slutade det redan under morgonkvisten igår och efter det har jag mest känt mig svag. Skönt att det går över relativt fort ändå!
 
I min familj har vi aldrig haft problem med magsjuka och jag har aldrig direkt funderat över det. Det finns ju några procent av befolkningen som är immuna mot skiten och jag hade nästan börjat tro att jag hade den turen HEHE. Men det här var nu andra gången, så det var jag ju tydligen inte.. I två dygn har jag ätit varm nyponsoppa med vaniljglass, finns inget som är så gott som det när man mår dåligt!!
 
Imorgon är det i alla fall tillbaka till jobbet som vanligt, dock bara en kort dag- sen vankas det helg och klänningsprovning igen! :)
 
 

Ännu en tisdag

Regn, regn, regn..
 
Då var redan midsommarveckan över och jobbet rullar på igen. Fast det är bara halva barngruppen och mycket städ på schemat - så riktigt som vanligt är det ju inte ändå! Önskar bara att sommarvädret skulle vilja komma också.
 
Vi hade en trevlig, men blöt, midsommar. Redan på morgonen åkte vi iväg till Mattias lilla by för att åka med traktorsläpet ut i skogen och hämta björkris, ekris och blommor. Sedan kläddes och restes midsommarstången och vid 13 vankades det sillunch i en lada med långbord. Hade det bara varit sol och inte så himla kallt, hade det varit helt perfekt! Precis sån midsommar man vill ge sina barn i framtiden.
 
Fram mot kvällen när vi gjort oss lite finare begav vi oss ut i skogen till vänner. De hade styrt upp det jätteroligt med lekar och så, så det var riktigt skoj! Dock drack jag i mesta laget och ångesten kom som ett brev på posten dagen efter. Inte att jag betett mig värsta svinigt eller spytt (förtydligande bara haha), men jag kan må psykiskt dåligt i flera dagar efter att jag druckit mer än jag tänkt. Varför gör man så mot sig själv? S å  j ä k l a   o n ö d i g t . Visst att det är trevligt att dricka lite med vänner en trevlig kväll, men att bli full och må dåligt över det i flera dagar efter? Njae. Just nu tycker jag det känns så himla motbjudande rent ut sagt. Festen och midsommarkvällen var rolig, men kalasfyllan kunde jag gott klarat mig utan, ska försöka komma ihåg det till nästa gång det vankas fest..!
 
Och inte kom jag ihåg att fota vare sig mig själv eller Mattias heller (fast att vi var snäppet snyggare än vanligt hehe) så istället tänkte jag visa er en så härlig skylt jag såg. Jag tycker den är helt klockren!
 
 
 

Tisdag

Då var det midsommarveckan..! Veckan då mitt sommarjobb på äldreomsorgen brukar dra igång och veckan då sommarkänslorna brukar slå till på riktigt.
 
Sommarkänslorna har kommit, men så himla underbart det är att jag har min fasta tjänst på förskolan istället för på hemmet och flera veckors semester. Tänk att jag är ledig hela midsommarhelgen och alla helger hela sommaren. Underbar känsla!!! Dock är det lite nostalgi att se på det stora vita huset, veta hur kul det är att jobba där (oftast) men inte höra till längre..
 
I lördags var vi iväg på 50 års- kalas ute i Mattias by. Grillat, tipspromenad och sitta ute vid ett långbord under ett partytält. Det blir knappt mer rätt under denna årstiden. I måndags fortsatte vi på jobbet i samma anda då vi tog med oss mat och ett glatt humör och promenerade in i det jättefina naturområdet precis vid förskolan. Första grillplatsen var upptagen, men den andra vi kom till var helt tyst och lugn vid en sjö. En fin kväll som jag tror vi alla uppskattade lika mycket :)
 
 
 

Söndagsfunderingar

Kom nyss in från en solig skogspromenad med Leiran. Ganska ofta tänker jag på hur lyckliga jag och Mattias är som har denna fantastiska tjej! Hon är verkligen helt fantastisk rakt igenom, och det känns väldigt långt borta att jag kunde komma hem helt uppgiven och slut efter en långrunda med henne haha.. måste nästan anstränga mig för att komma ihåg hur jobbig hon var på promenader och hur jobbiga alla hundmöten var.
 
Men nu är Leira otrolig, och det är väl det vi försöker hålla i minnet nu när vi har en ny odåga på halsen ;) Det känns också väldigt långt borta att vi trodde att allt skulle vara så enkelt med nästa hund eftersom vi fick forma den från valp. HAHA. Jag blir bara så förbannad på mig själv för att jag blir arg och frustrerad på Aska när jag VET att det inte blir bättre utan snarare sämre utav det. En god relation tycker och tror jag bygger mycket på kärlek och ömsesidig respekt, vilket jag nog tycker att både jag och Mattias utgår från. För det mesta iallafall haha.
 
Världens finaste tjejer ♡
 
 

lördag

Som ni vet älskar jag lördagmorgnar, men idag drog jag och Mattias det snäppet längre än kaffe på altanen. Vi åkte ner till ett av Åtvidabergs kaféer och åt räkmacka till frukost! Den ni ;) Hundarna var med och vi satt på deras uteservering i skuggan. Om det inte var så jäkla dyrt skulle man ju göra det till rutin hehehe...
 
För stunden jobbar jag på bröllopsbrännan, men det går seeeegt i år. Ligger liksom och pressar men typ inget händer haha. Jaja, finns ju värre saker att bry sig om. 
I förrgår fick jag mitt nya schema för hösten och blev superglad, flera tidiga dagar och stängning var tredje fredag. MEN SÅKLART var det felskrivning och istället för en tidig onsdag hade jag stängning då. Haha, den lyckan var kort ;) 
 
 
 

100615

Idag har det varit himla fint väder, både på jobbet och hela kvällen. Så smilet är på hehe ;) Jag och Mattias åt middagen ute på älskade altanen och efter det tog jag och Leiran en härlig lång runda på ca 1,5 timme bara för att verkligen uppskatta värmen, solen och sommarlukten! På hemvägen fick jag lite feeling och plockade en stor bukett med lupiner, smörblommor och hundkex ♡
 
Helgen var super. Karin kom på fredagskvällen och på lördag fm hade vi en provsminkningen inbokad inför bröllopet. Vi blev jättenöjda, sminkkonsulten var toppen och det blev inte för mycket eller för lite, utan bara snyggt uppiffat.
På kvällen sen när Karin åkt hem åkte jag, Mattias och hundarna ut till Rebecca och Jockes sommarstuga för grill och chill. Mysigt!
 
 
 

kaffekuppen

Åh vilken härlig fredag! Just idag är det ju riktig sommar! Dagen på förskolan gick i superfart, men det är väl kanske så när solen skiner, det är ens tidiga dag och man älskar det man gör hehe ;) Fick en så himla fin känsla i kroppen igår när en mamma berättade att hennes barn, som vanligtvis inte spontant berättar något om förskolan, hade informerat familjen om att jag var lite krasslig förra fredagen och även på måndagen berättat att jag var sjuk. Haha, kanske inte låter så märkvärdigt, men det är så fint att höra att barnen bryr sig om en och saknar en när man inte varit där ♡
 
Om det är något jag kan komma på som inte är sådär tiptop är det att min förskola har lite dålig kafferutin för oss pedagoger. Jag och min ena kollega suckade lite över det för ett tag sen, ska lite kaffe vara så mycket begärt liksom HAHA.. Då kom vår kokerska på den briljanta idén att ställa in en bortglömd kaffekokare inne på vår avdelning. Så nu kan vi göra så mycket kaffe - och både på morgonen och em - vi vill. Kaffekuppen är genomförd hihi!
 
 
 
 
 

Bröllopsnojja

Aahh, herregud.. två ynka månader kvar tills bröllopet! Bröllopet har hela tiden känts så långt fram, som en hägring i fjärran typ. Men nu är det inte det längre, det är faktiskt snart dags. Både jag och Mattias har tagit det så lugnt, men ju närmre vi kommer blir jag lite orolig att det kommer bli tokigt, att vi glömt något viktigt eller något. Haha..
 
I helgen fick jag världens klänningsnojja. Tittade tillbaka på olika klänningar jag provade och "min" klänning. Mitt i det hela så blev jag helt tvärsäker på att jag valt fel klänning. Panik. Stackars Mattias haha! Klänningen jag bokade fanns ju inte i min storlek så de skulle beställa hem min rätta klänning, och det var glitter i midjan (som jag sagt att jag aldrig ville ha, klassiskt är min melodi). Plus att på bilden var ju klänningen alldeles för stor så den satt tokigt, och inga band satt det ju på för det skulle sömmerskan fixa när min rätta klänning kommit. Alltså ni hör ju. Ju mer jag tittade på bilden ju mer såg jag bara hur allt skulle bli katastrof. Pratade med Mattias, pratade med Rebecca och det första måndag morgon ringde jag klänningsbutiken. Och hon var såå bra! Fick en tid att komma och prova igen redan på tisdagskvällen. Min rätta klänning hade kommit och satt hur bra som helst, den var så fin! Men jag berättade om att glittret störde mig och vips så plockade hon bara bort det. Vi provade med några olika vita band i livet istället och direkt kändes all tvivel som bortblåst. SKÖNT! När jag bokade klänningen i april så hade jag hela tiden en vision om hur vacker den skulle bli när den väl var fixad, och nu fick jag tillbaka den visionen. Den kommer verkligen bli magisk! Jag skulle vilja visa er, men jag vill inte visa den förrän den ser ut som jag vill. Men sen.. sen ska ni få både före och efter!! 
 
Men jag tänkte visa er lite om brudbuketten! Jag litar verkligen fullt ut på kvinnan som gör den, den kommer också att bli helt fantastisk. Hon förstod precis allt jag menade och plockade fram en så fin känsla i buketten med hjälp av bara några enstaka blommor under mötet. De här tre buketterna har vi utgått ifrån när hon gör min!
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus