Söndag

Sitter just nu på jobbet och väntar på att lunchruchen ska dra igång. Efter att jag slutat ska jag pch Mattias åka och träna Leira lite. Blir ingen jakthund ifall man inte lägger ner tid på det ;) Jag tror förresten att jag har bestämt mig för att gå en till kurs med henne. Antagligen blir det en lydnadskurs. Hon är ju redan ganska lydig, men det går alltid att förbättra och utveckla! Sen tycker jag det är så himla roligt att träna, synd bara att Leira inte är en sån hund som går att träna tex agillity med. Det tycker jag verkar jätteroligt, men dels måste man kunna ha hunden lös och fortfarande ha full kontroll (vilket jag typ kan glömma haha) sen tycker inte Leira det är världens roligaste -som hon faktiskt tycker det är att spåra och jaga.  Ja vi har ju en jakthund.. någon gång i framtiden kanske vi kan ha en till hund. Men just nu är vi nöjda med Leira och som sagt, att gå en lydnadskurs skadar ju inte ;)
 
Jag tog en bild på söta rocky igår. Haha det var jättesvårt att få med honom på bild. Blev mest ett svart blurr i bild. Gick lite bättre med blixt ;)
 
 
 

Lördag

Dagen började med att jag jobbade. Gött. Haha nej men att bara jobba morgonen är helt okej - och pengar tjänar jag också :D När jag kom hem strax efter tolv gick jag en långrunda med Leira innan regnet kom. Mysigt, säger det igen - jag älskar att ha hund!!
 
Nu kom jag och Mattias precis hem från Amanda och Patrik och deras lilla nytillskott  hunden Rocky. Rocky var förut Erminas kusins hund, men de kunde tyvärr inte ha kvar honom eftersom deras lilla flicka blev jätteallergisk. Tråkigt, men jag tror att Rocky kommer få det jättebra med Amanda och Patrik. Massa kärlek och lite regler. Han kommer bli så fin så fin! Vi var där på kaffe idag men Leira fick stanna hemma. De ville ge Rocky en chans att hinna anpassa sig och komma till ro, vilket jag har full förståelse för. Senare i veckan ska de antagligen få träffas och jag håller tummarna att det går bra :)
 
Hepp hepp, jag ska ge mig ut i dagarna och fota lite så det blir lite roligare uppdatering. Bara tråk när det regnar.. men det kommer som sagt!! :)
 
Haha hur söt var inte Leira här om dagen då?
 
 

Fredag

Idag känner jag mig som superwoman hehe!! Nejmen seriöst har det varit en riktigt bra dag idag :) Ledigt på schemat, Leira hemma, sovmorgon och lite så. Pratade med både Emma och Ermina igår, tänk vad så lite kan göra mycket! Känns som att jag har laddat batterierna lite.
 
Imorgon är det en ny dag och jag jobbar mellan 7 och 12. Ingen farlig tid alls, och när jag kommer hem ska jag gå en långrunda med Amanda och vårA hundar. Hihi - just nu är de, Amanda och Patrik, och hämtar typ världens sötaste hund faktiskt!! Jajjemen nu blir det många hundpromenader i Åtvid :)
 
 
 
 

Torsdag

Nej men fy vilken trist väder vi har fått hit! Tur att man jobbar mest hela tiden så man slipper tänka så mycket på det haha. Imorgon är jag äntligen ledig, och i helgen har jag kortturen, 7- 12 både lördag och söndag, så det känns nääästan lite grann som långledigt :)
 
Det händer inte sisådär överdrivet mycket i livet just nu. Förra veckan gick i slowmotion och denna veckan har bara rusat förbi! Båda mina fina föräldrar har hunnit fylla år, mamma i förrgår och pappa idag. Ååh vad jag önskar jag kunde åka hem och insupa lite familjeliv, men det får vänta ett tag till.. Har en liten klump i magen när jag tänker på min familj i skåne. Snart 23 år, villa volvo och vovve - men fortfarande inte riktigt vuxen ;)
 
Haha - fotade en smygbild förra sommaren hos min faster Anitha. Familjemys :) Dit längtar jag också!
 
 

Kvällstankar

Då var midsommarhelgen över för i år och nu är sommaren i full gång. Jag har gått på sommarschemat i en hel vecka, fast det känns som halva sommaren. Bara sju veckor kvar då.
 
För de flesta är sommaren en tid att slappna av, ta hand om sig själv och umgås med nära och kära. Men jag kan ärligt säga att sommaren är lite av en jobbig tid för mig. Eller det är det den här sommaren och de två föregående har varit, när jag har jobbat på hemmet.
 
Jag tycker om att jobba på hemmet, men det stressar min kropp. Jag hinner aldrig riktigt slappna av helt. Mycket tror jag att det beror på att vi oftast jobbar tre, fyra dagar - är ledig en dag, jobbar tre, fyra dagar - ledig en dag. Jag hinner inte känna att jag är ledig. Likadant när jag jobbar till nio på kvällarna och då oftast börjar sju dagen efter. Det är bara hem och försöka att sova innan det är dags att gå upp och jobba igen. Min kropp hinner inte varva ner vilket visar sig i dålig sömn och trötthet. Jobbet i sig trivs jag väldigt bra med, och just själva jobbet tror jag passar mig till stor del. Men inte tiderna.
 
Lite konstigt det där ändå, hur jag kan gilla mitt jobb väldigt mycket men ändå bli så stressad i kroppen av det. Jag vill inte känna så och jag försöker verkligen varva ner, men det är svårt haha!!
 
Jag vill nog inte komma någonstans med det här inlägget, bara lufta tankarna lite, det hjälper mig på något vis haha. Men som jag längtar tills jag får jobba med det jag verkligen vill. På en förskola med underbara spontana oförstörda barn. Inga kvällar. Inga helger. Och några veckors semester ;)
 
 

fredag

 igår hade jag en mycket bra dag :) jag och Amanda kokade kaffe och åkte iväg på äventyr på vår lediga dag. Vi blev tippsade på jobbet om ett mysigt ställe så dit åkte vi. Amanda hade med sig ett kubb och så solade vi och badade lite. Mysigt! Haha jag dör lite vad rolig hon är! Hennes bil var en gammal 245 som gick lite lustigt, och flera timmar spelar vi musik genom bilbatteriet. Sen när vi ska åka startar såklart inte bilen. MEN DET ÄR LUGNT! Amanda har alltid med ett extra batteri och startkablar!! Hahahaha, ja men hem kom vi :D
 
På kvällen åkte jag och Mattias hem till jockes föräldrahem för att grilla med honom, Rebecca och några andra. Vi var i en gammal sommarstuga som var och låg helt idylliskt!  Och grillat är ju bara heeelt underbart gott!! Juste!  - höll på att glömma!! I stugan hade vi Leira lite lös, runt en timma, på tomten utan att hon stack iväg :) sen började hon stressa upp sig så då fick hon sitta fast igen. Men ändå :) värsta framsteget!!
 
Blev en väldigt lyckad dag igår - som jag försöker tänka på idag då jag jobbar ända till nio ikväll istället för att fira midsommar som alla andra. Lite bitter är jag allt, men det är som det är :)
 
 
 
 
 

midsommar

Idag fixar vi till midsommarstången på jobbet för de boende som ska fira imorgon. En krans hann vi med också haha och gjorde en boende lite extra lycklig.
 
Självklart provade både Amanda och jag den så att den var säker att ha på sig.  Man har ju ett visst ansvar som personal hehe ;)
 
 
 
 

Helgen

Oj oj nu var det lite dålig uppdatering här igen!! I torsdags tog Mattias lillebror studenten :) Tänk att det var fyra år sedan jag och Mattias gjorde det?! Helt sjukt vad tiden går fort! Markus student firades med kalas i Västerby med släkt, trevligt värre :)
 
I lördags var det födelsedagsfest för min fina vän Ermina. Jag åkte i  till Norrköping lite tidigare och umgicks med Emma en stund. Jag har inte varit hemma hos henne och Micke sen jag vet inte när haha. De hade en vattenskada i hela lägenheten för ett tag sen, så nu är den typ totalrenoverad och verkligen jättefin!!
På kvällen hade vi roligt hemma hos Ermina med några vänner. Grillat, tårta alkohol och några spel på det. Kan inte bli så mycket bättre!! Grattis igen finis!!
 

Igår åkte jag hem till lilla huset igen och tog igen mig några timmar. På kvällen gick jag, Mattias och Leira över till Emelie och Frans och tittade på en film. Mysigt :)

morgonmysLeira

Gud vad jag älskar djur! Mitt liv hade varit fruktansvärt tomt utan Tyke och Leira,  de lyser upp tillvaron och ger mig massa skratt varje dag!!
 
Hela morgonen har det bara öst ner regn här. Jag och Leira tog en lång sovmorgon som avslutades med att Leira fick komma upp i sängen en stund och mysa. Haha Leira gillar inte att ligga i sängen - hon älskar det. Burra in sig i täcket, ligga med huvudet på kudden och sånt ;)
 
När jag bestämde att vi skulle gå ut på morgonrundan i regnet gick Leira sitt snabbaste och hade knappt tid att kissa. Väl inne igen försvinner hon. Haha efter 10 minuter hör jag henne gnälla. Då står hon på trappavsatsen och gnäller för hon tycker att vi ska lägga oss i sängen igen och mysa. Bara för att det regnar ute - alltså haha myshunden deluxe!!! Ni skulle sett hennes min, Leira tyckte det var helt självklart att vi skulle mysa mera och fattade inte att jag var såå trög haha! Men nae, blöt fällande gosLeira i sängen?? Big nono ;)
 
 

Sommarjobbat

Den här veckan går jag introduktionsdagar så man kan väl säga att mitt sommarjobb har börjat! Jag har varit lite osäker på hur det kommer att vara, på ny avdelning och så.. Men nu när jag börjat känns det faktiskt riktigt bra :) De boende är inte alls så sjuka som de varit på min tidigare avdelning. Nej det här kommer att bli bra!
 
 

Tisdag

Just nu sitter jag med kaffemuggen i högsta hugg, ska gå till jobbet om en stund :)
 
I lördags drog jag och Bea på äventyr. Vi åkte in till Norrköping för att sen åka vidare mot Motala med Ermina och Emma för att vara med på Erminas lillasyster Medinas studentfest. - På Bosniskt vis haha! Vi hade jättetrevligt, Det fanns huur mycket mat som helst som smakade helt underbart och alla var glada och vi hade som sagt väldigt roligt!
 

På söndagen åkte jag, Mattias, Emelie och Frans ut till Västerby för att laga badbryggan som isen knycklat till lite. Badkläderna var på och det var växelvis varmt och kallt med moln på himmeln. Men riktigt mysigt ändå!
Leira sprang runt i linan och hade hur kul som helst. På slutet gjorde vi lite fint på "stranden" också och tvingade Leira att bada lite. Världens olyckligaste Leira som gnällde och sedan sprang för livet så fort vi släppte henne haha! Mitt mission den här sommaren blir helt klart att få Leira att gilla att bada!
 
 

solfredag

Idag har jag och Leira tillbringat hela dagen i solen. Jag hoppaa verkligen hela sommaren fortsätter i lika fin anda, allt blir ju så mycket härligare då :)
 
Igår hade vi en jättefin kväll hemma hos Mattias syster och man med familjen. Verkligen lite kvalitetstid med grillat och rabarbergspaj. Bilder kommer senare i veckan :) Imorgon bär det av på nya äventyr hehe ;)
 
Haha - Tyke sommarstädar. Ut med ALLT!
 

Solskensblogg

Här kommer ännu ett solskensblogginlägg :) Jag vet att många inte gillar att läsa en blogg som bara har solsken och rosa moln, men just nu är mitt liv ganska bra faktiskt. Inga större missöden haha, men det är klart att allt inte är perfekt. Långt ifrån.
 
Annars började dagen bra. Det är så himla fint väder så man blir alldeles till sig hehe! Jag och Leira tog en sovmorgon, och gick sedan en lagom promenad. Vid lunch ska jag gå ner till Emelie och Frans och börja fira Emelie som fyllde år i början av veckan. Tänkte att jag tar med linan till Leira så att hon kan vara ute och så kameran för att dokumentera ;) Fram mot kvällen kommer även Mattias och hans pappa så att hela familjen blir samlad. De har så mycket i skogen nu så att de behöver jobba massor. Det kommer hur som bli en jättebra dag!
 
Just nu sitter jag och Leira i soffan och tittar på Something borrowed, vi hinner inte se klart den, men att bara ha den på och titta lite på den gör mig på så himla bra humör. Jag känner verkligen sommarkänsla i hela kroppen!
 
Haha hur rolig är inte den här bilden? Det är från Motala, jag har precis fotograferat Leira och Emma fotograferar mig. Knas!
 

Äntligen sommarlov!

I tisdags hade jag min sista examination på förmiddagen, och när klockan slog tolv så var det äntligen sommarlov! Äntligen! Jag och Ermina firade med en glass på solsidan innan vi gick mot trappan (kårhuset) för att ha ett krissamtal med dem angående vår sektion. Det har bokstavligt talat varit kaos - men nu kommer allt att fixa sig :)
 
Sedan åkte jag vidare till Linköping för att umgås lite med bästa Emz. Vi gick lite i affärer, fikade och pratade lite. Den här sommaren måste vi fasen bli lite bättre på att ses. Eller jag ska bli bättre på att ses med alla mina kompisar, jag är lite dålig på det haha, men nu ska det bli lite ändring!
 
Igår solade jag hela förmiddagen. Såå härligt! Såna här dagar älskar jag verkligen svensk sommar! På eftermiddagen var jag på en informationskväll inför sommarjobbet. Ojoj vad man får sommarkänslor då haha!
 

måndag

Idag har jag haft en himla bra dag :) mattias gick upp vid 6 så öppnade jag fönstret och vaknade till lite grann till frisk luft, solsken och fågelkvitter. Vid halv 7 gick jag upp och skrev min opponering. Morgonstund har guld i mun haha! 
 
Vid lunch var jag klar och åkte ner till bilverkstan och köpte nytt oljefilter och en oljeplugg (eller vad det nu kan tänkas heta.. ;) ) Efter det la jag mig ute i det fina vädret och solade ända fram till fem. Alltså man kan ju ha det värre!!
 
Nu är Mattias hemma och det vankas plättar till middag. Smarrigt!
 

Söndag

På tisdag klockan tolv får jag äntligen sommarlov! :) Det ska bli så himla skönt!! Sen att jag ska jobba precis heeela sommaren är en annan femma.. Fast jag jobbar hellre lite för mycket än lite för lite ;)
 
I fredags ¨åkte jag in till Linköping och träffade Emz lite kort. Vi tänkte först gå och titta lite i affärer, men eftersom det var så fint väder la vi oss och solade lite på trädgårdsföreningen istället. Mysigt! :)
 
Sen åkte jag vidare till Norrköping och sommarsittningen. Jag hade en jätterolig kväll med Ermina och Emma - som vanligt ;)
 
 
Igår när jag kom hem från Norrköping åkte jag vidare ut till Västerby där både Mattias och Leira var. Vi grillade med Mattias familj, mormor, moster och hennes man. Sen tog vi oss ett dopp i badtunnan. Jag har varit lite krasslig den senaste veckan och det var fruktansvärt skönt att sitta i det varma vattnet haha! Kroppen slappnade av och man blev helt genomvarm. Det ända som drog ner kvällen en aning var alla förgrömmade mygg. Jag blev totalt uppäten. Hatamygg.com!
 
Nu har jag precis kommit hem till vårt fina hus. Mattias fick stanna kvar i Västerby tills han kan köra hem bilen haha! Egentligen hade jag tänkt sätta mig med det sista i skolan - opponering på uppsats. Men helt ärligt orkar jag inte. Jag känner mig helt slut i hela kroppen. Nej, tekoppen åkte fram och så sitter jag och Leira och myser framför tvn istället. Jag får helt enkelt jobba dubbelt så mycket imorgon ;) (tjejen som skuter på allt HAHA)
 
Juste, idag fyller världens bästa storebror år!! :D Synd att jag inte kunde komma hem och gratta honom.. men jag tycker lika mycket om honom för det!! Och nu kommer han ju få en till dag då han får presenter ;)

På Varamon

Motalas strand var bara så otroligt fin, en riktig sommarstrand. Innan vi åkte hem från Motala för att ha schlagermys förra helgen, stannade vi till på Varamon som stranden heter och tog en glass. Vi passade även på att ta lite bilder, tycker de blev himla fina bilder faktiskt! Vackert ställe, kvällssol och så vi - uppklädda och sminkade haha!
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus