Bal i Motala

Förra lördagen spenderades dagen i Motala. Erminas lillasysters bal stod på shemat. Alltså jag dör lite vad fina alla var!! Dagen var helt perfekt också, strålande sol och riktig sommarvärme.
 
Leira var också med och hon skötte sig helt exemplariskt. Såklart finfina hunden hehe!
 
 
 
 
 
 

Ganesha grill och chill

Förra fredagen, dvs för två veckor sen hade vi i vår sektion en grill kväll med lekar för alla på lärarprogrammet. Det kom inte så många, men vi som kom hade mycket roligt ändå!
 
Denniskorv vs finkorv, kubb, brännboll och vattenbalongskrig, haha det ska va roligt att gå på universitetet!
 
 
 
 
 
 

Världens sämsta matte

De senaste dagarna har jag verkligen varit världens sämsta matte. Jag har bara fokuserat på uppsatsen. Tyvärr har inte Leira kunnat följa med Mattias utan ha fått stanna hemma hos mig där hon har blivit bortprioriterad. Alltså hon har ju inte lidit bokstavligt, men Leira är en tjej som gillar uppmärksamhet. Uppmärksamhet som hon inte fått på flera dagar haha. Surhund.se!!
 
Igår visade hon väldigt tydligt att hon tyckte jag var tråkigast i världen. Tråkigast i universum haha! Leira gick runt och bara osade besvikelse, vid lunch fick hon nog och la sig i hallen på skomattan för att vänta på husse.
 
 
Alltså jag skrattar lite när jag tänker på det, men imorse hade Leira bestämt sig för att följa med roliga husse istället för att vara hemma med tråkiga matte. Verkligen bestämt sig.
 
När jag gick upp vid sju för att börja skriva stannade Leira kvar där uppe tills Mattias vaknade. Då följde hon med honom ner och var så himla glad. Åt frukost gjorde hon precis samtidigt som Mattias. När Mattias började packa ihop sina saker gick hon fram till mig och myste lite, typ hejdå matte ha en bra dag.. HAHA alltså kan ni förstå besvikelsen när hon förstår att hon ska stanna hemma. Idag igen!
 
SnuttanPluttan <3 Nu är äntligen uppsatsen färdigskriven, 19 sidor senare.., och nu ska jag bli världens bästa matte!

prestationstisdag

Idag är dagen, idag är dagen jag ska skriva massor på uppsatsen ;) Min motivation har varit stendöd i flera dagar, och så blev jag sjuk på det, men idag då jäklar ska det skrivas och tänkas smarta tankar!
 
Snart är det sommarlov. Vet i katten om jag någonsin behövt det mer än nu haha! Satt och kollade mitt sommarschema i går och insåg att på två ställen är jag ledig tre dagar i sträck varav den ena gången slutar jag vid ett dag ett och börjar inte förrän ett dag fem. Känns som långledigt då :D Annars ska jag jobba heela sommaren lång. Men det blir bra, massa pengar till mig!
 
Hepp hepp, klockan är mycket och det är dags att börja skriva.
 

härlig måndag

Oj oj vad jag älskar livet just nu!
 
Just i denna stund sitter jag i soffan med en kopp te. Det är lite ojämnt i rumpan eftersom hunden har dragit in halva trädgården, och jag orkar inte städa just nu. Jag skriver på min (jävla) uppsats och det går så fruktansvärt dåligt så ni anar inte haha!
 
Igår blev jag plötsligt alldeles krasslig, rösten tackade för sig, i halsen har jag ett rivjärn, huvudet dunkar och snoret bara flyger. Kan tillägga att jag får lite krampkänningar i vänstra foten (som Agda här 84 år får när hon blir kall om fötterna haha), skulle vara skönt med en strumpa - fast juste - den har hunden "myst" med så att strumpan är helt blöt och har ett litet litet hål uppe i resåren som Leira gjorde när hon insåg att jag tittade bort haha.
 
Men hörrni, vilken härlig måndag va?!
 
 

trögaste trögast

Ja, det går verkligen trögaste trögast med min uppsats kan jag tala om.. Producerar nästan ingenting. Det är ju bara det här och sen en opponering vi har kvar innan sommarlovet- men min hjärna verkar redan ha tagit lov.. Sååå himla skönt med en lång sommar framför oss i alla fall :)
 
Precis som alltid kommer jag på massa annat att göra istället för att skriva. Halkade in på svtplay och började kolla på ponnyakuten (av alla grejer haha!) Och SÅKLART kan avsnitten bara ses till på tisdag, så då måste jag ju plötsligt titta nu?!
 
Men alltså jag dör lite haha! "Min häst är så himla snäll, hon är omtänksam och har en så himla fin personlighet" Problemet med den hästen är att den kastar av henne heela tiden. Vilken snäll och omtänksam ponny ;) Haha, fast jag gillar ändå såna människor mer, som verkligen älskar sina hästar och bara säger att de är lite busiga, än människor som bara blir sura och skyller allt på hästen.
 
Hepp hepp, ska försöka koncentrera mig lite på att skriva igen!!
 

Uppdatering

Oj oj, strax helg igen! Men jag börjar nog med förra haha ;)
 
I helgen hade jag och Leira en riktig tjejhelg i Norrköping. På lördagen åkte vi, Ermina och Emma iväg till Motala för att kolla på hennes systers bal. Åh herregud vad alla var fina!! Sen stannade vi till vid Motalas fantastiska strand. Jag har aldrig tänkt på Motala som ett speciellt ställe, men jag fick allt ändra min uppfattning haha! En jättelång sandstrand.. Bilder kommer inom kort!
 
På kvällen grillade vi och hade Eurovisionmys hemma hos Ermina. Massa gottis kan jag säga haha! ;)
 
Eftersom Leira var med, och egentligen för att det var så himla smidigt, körde jag bil. - Och jag hade värsta turen!!! Fråga mig inte hur, men jag lyckades stå gratis med bilen MITT i centrala Norrköping från fredagkväll till söndagkväll. En automat var trasig, så då stod jag där och på nätterna kunde jag stå gratis på gatan. Men vilket flyt man har ibland! :D
 
Leira var så himla duktig! Typ världens bästa hund faktiskt. Det var hundratals folk i Motala, strålande sol och jättevarmt plus att det var många hundar överallt. Men min lilla pingla var kolugn och så fort vi stannade (t ex mitt i folkklungan på kajen där man väntade in att båten med balfolket skulle komma) så bara la hon sig ner och vilade. Hemma hos Ermina var det heller inga problem. Hon var helt okej med att vara och sova där.
 
På tal om Leira, igår fick vi äääntligen hem papperna på flickan. En Östsibirisk Laika :)
 
 
 

solen skiner

Klarblå himmel, sommarvarmt, linne & converse, fick sovmorgon, började med fältstudierna på en förskola, träffade Ermina och Emma, och nu sitter jag på tåget mot linköping för att möta upp Mattias och gå på hundkurs ♡
 
Idag känns allting så himla bra och jag är så himla lycklig att jag är jag! Inte för att  liv är perfekt eller bäst på något vis, utan mer  att jag uppskattar och tar vara på det jag faktiskt har. Plånboken är tom men mitt hjärta är fullt haha ;)
 
 
 

sant så sant ;)


onsdag

Hej hallå :)
 
Idag blir det en lång dag. Klockan ringde strax innan 5. Föreläsning redan vid åtta.. yej ;) sen umgås med ermina och på kvällen är det sektionsmöte. Hemma runt tio/ elva. Men livet är rätt bra ändå hehe! :D
 
Bästa tjejgänget på högstadiet. Helt sjukt så längesen- men tycker fortfarande om er lika mycket!
 
 

Tisdag

Idag blir det att läsa ikapp ännu mer litteratur så att jag är i fas när det är dags för fältstudier i slutet på veckan. Vi ska ut i förskolan och kartlägga barns språkutveckling, spännande spännande! Lite annat vardagligt ska också hinnas med. Tvätta, städa och gå långrundan med Leira såklart :)
 
Systemkameran var med ner till Skåne och hälsade på, så tänkte bjuda på lite fler bilder!
 
 
 
 
Leira har siktet inställt på Karins kanin Toker...
 
 
 

Måndag

Då var det måndag igen och tillbaka i verkligheten! Vi hade en jättebra helg i Skåne, en god karamell att suga på liksom haha ;)
 
Vi kom iväg redan tio i 11. Strålande sol och glatt humör! Vid 5 ca, efter några stopp var vi framme. Då vankades det smörgåstårta. Smaskens!! - Jag har längtat efter det i nästan ett helt år haha!
 
På kvällen stannade vi till på en förfest med mina gamla fina kompisar. SÅ himla roligt att träffas igen!!! Dagen efter på lördagen var det lite kalas för Karin, senare på kvällen åkte vi ut till stallet och red Colibri. Ger mig värsta glada känslan i kroppen att få rida igen, går inte riktigt att beskriva- säger det igen haha, det krävs nog en hästmänniska för att förstå ;)
 
Colibri är inte så stor- men det är mycket häst att rida!  Just i högervarvet är hon lite stel och lite svagare, men tyckte ändå jag fick igenom henne hyffsat bra. Hon behöver mycket stöd och en del ledande. Men det känns att Karin gör ett bra jobb med henne, riktigt fin och sammarbetar bra :) Haha, tror det syns ganska väl på bilderna, jag fick verkligen jobba, som sagt den här hästen är det inte bara att sitta och åka på ;) Har en ordentlig träningsvärk i ben och ljumskar nu!!
 
 
 
Gav även Karin lite tips att jobba på- men hon gör redan ett riktigt bra jobb! Titta så fina de är :)
 

snart är vi på väg!

Just nu sitter jag och Leira i soffan och tittar på tv. Allt är färdigpackat, bara Mattias som saknas så åker vi sen :D
 
Igår kom det massa regn på eftermiddagen, så idag behöver Mattias jobba klart det han inte hann igår. Just nu sprutar de planter vilket inte går när det regnar. 
 
Men allt blir inte alltid som man vill och världen går inte under för det.. Mattias behöver förhoppningsvis bara jobba till ca halv 11, så då kan vi åka vid 11. Det blir också bra :)
 

Torsdag

Idag har jag fått himla mycket gjort faktiskt! Egentligen gillar jag väldigt mycket att gå upp ganska tidigt och fixa saker som behöver fixas. Ibland skriver jag lister där jag bockar av grejerna som är klara. Haha, det ger faktiskt en riktigt skön känsla i kroppen.
 
Nu är det ju bara så att jag glömmer allt det här bra när klockan ringer på morgonen, då vill jag bara znooza så länge som möjligt.. Men vissa dagar kommer jag upp i bra tid ;)
 
Så himla härligt väder det var idag då! Jag och Leira gick på elljusspåret i skogen för första gången i år. Grönt och fint överallt! Det enda läskiga är alla huggormar. På den här första rundan hann vi se inte mindre än tre stycken!!
 
Jag är lite rädd att Leira ska bli biten. Idag hade jag inte med mobilen. Om det skulle hända att Leira blev biten skulle jag aldrig orka bära henne hela vägen hem, och går hunden själv sprids giftet i kroppen och då kan de i värsta fall dö. Är mobilen med går det förhoppningsvis att få tag i någon som kan hämta en. Haha - man ska inte tänka det värsta, men det är ju bra att vara lite förberedd!
 
Nu på kvällen är det mesta färdigt för imorgon :) Huset är också städat. Så skönt att komma hem till ett rent hus! LÄÄÄNGTAR tills imorgon, helgen kommer bli så bra hihi!!
 
Tog ett kort på Colibris powernap sist jag var i skåne. Sötfia! Junius är ju lite egen och står och räcker ut tungan i bakgrunden haha :)

sommar på g!

Torsdag idag då! Oj oj oj vilken sommarvärme vi har haft de senaste dagarna :D Jag har haft fullt upp i skolan fast att jag egentligen helst velat ligga ute i solen och sola hela dagarna haha!
 
I måndags var det ingen vanlig dag för det var min favoritlillasysters födelsedag, och min fasters födelsedag med faktiskt haha! Tiden bara springer iväg, när blev Karin så stor??
 
På kvällen hade jag en fadderutbildning så att jag får vara fadder för de nya som börjar lärarprogrammet till hösten :D kommer bli jättekul!
 
Igår hade jag en examination på morgonen som blev godkänd, ett steg närmre sommarlovet!!!! På kvällen var det sektionsmöte igen. Eftersom vår ordförande inte kunde komma och jag är viceordförande fick jag leka chef. Jag har jämt tyckt att det är så jobbigt att prata inför folk, men igår gick det lätt som en plätt. Det var mycket roligare än jag trodde att sitta och styra mötet och bossa lite hehe ;) Jag fick världens kick av det om jag ska vara ärlig!
 
Helgen som kommer kommer vara sååå himla bra hoppas jag! - Imorgon så åker jag, Mattias och Leira ner till skåne över helgen!!!! Jag längtar jättemycket. Känns extra kul nu när det har varit så varmt och fint väder i veckan, håller tummarna för att helgen också blir hyffsad. Och jag ska rida, oj vad sugen jag är!! Och så ska jag förhoppningsvis träffa mina kompisar från skolan, det var länge sen sist så det skulle också vara awesooome :) På lördag blir det kalas för lillasyster, grillat. Åh- hör ni hur mysigt det kommer bli?!
 
Hepp - nu ska jag ocj Leira gå ut i det fina vädret!
 
 
Jag och leira gick på härlig kvällspromenad i Västerby med Mattias, hans syster Evelina och deras mamma Ann- Katrin i början på veckan
 
 
Nu när sommaren typ är här är en glass ALDRIG fel haha!
 
 
Nu har Tyke fått en sommarträdgård igen att skutta runt i. Det är öppet in till hans hus så att han kan gå in och ut som han vill. Haha, som ni ser springer han sitt fortaste på bilden till höger!

lördag

Mattias är iväg över helgen med sina kompisar för att kolla på hockey i Stockholm. Så det är en tjejhelg med mig och leira kan man kanske säga haha.
 
Idag styrde jag bilen mot linköping och därefter ljungsbro. På min gymnasieskola är det treårstest (häst) hela helgen. På vägen stannade jag till och plockade upp bästa Emz samtidigt som jag lämnade av leira. Emz pojkvän Markus var jättesnäll och passade henne under dagen så jag och Emz kunde gå på roligheter.
 
Leira får följa med en annan gång när hon är lite van vid hästar. Än har hon inte ens sett en häst, och det kändes inte som den bästa iden att ta med henne till en såpass stressad miljö det första. 
 
Det var många fina hästar på testet, men en av de finaste var nog ett sto som Emz känner. Gullehästen alltså! Tog tyvärr ingen bild på henne, men på en annan fin häst :)
 
 
 
När det var lunch tog Emz hand om Gustav. Gullegustav! Haha, han var lika upphetsad som unghästarna runt om när vi skulle promenera ett varv på slingan. Men det gick bra det med :)
 
 
 
 
 

torsdag

Idag har det varit en heldag i skolan. Man blir lite smått trött i slutet.. jag håller ju inte riktigt med om att det blir ett bra lärande med ett seminarium mellan 13- 17.. 4 timmar med en kvarts rast. Haha, nej men nu är det över. 
 
Nu på kvällen var det hundkurs igen. Mycket kul! Dock har vi fortfarande en hund som löper och därmed noll kontakt. Skäms nästan lite haha, men det är inte hennes fel. Nästa hundkurs är om två veckor, så då hoppas jag verkligen det är över :)
 
 

1 Maj

Oj - nu har det hänt grejer! :D
 
I Lördags hade jag nog roligaste utekvällen i Norrköping jag någonsin haft haha! Kanske roligaste kvällen ever?! Vi hade förfest hemma hos Ermina med några andra goa tjejer och drog sedan vidare till Kårhuset Trappan. Träffade Rebecca där också. Haha, asså gud vad kul vi hade :)
 
På söndagen mådde jag som jag förtjänade..Jag har nog aldrig mått så dåligt faktiskt. Det är sällan jag blir bakis, men ibland händer det och i söndags var det inte nådigt haha! Solglasögonen åkte av vid sjusnåret på kvällen. Ja, det säger väl allt haha!!
 
Hela måndagen var jag i skolan. Kände redan på söndagen att jag hade ont i halsen och i musklerna i rygg och nacke, men jag tänkte inte så mycket på det då, bakis och allt liksom hehe ;) Men på måndagskvällen blev det betydligt värre så på tisdagen stannade jag hemma och vilade. Tills...
 
Erminas pappa ringer och säger att han hittat en bil till mig!! :D Jag har länge velat ha en bil men inte riktigt vågat köpa någon. Det blev ju inte speciellt bra sist jag försökte mig på det (läs katastrof..). Men Erminas pappa är riktigt duktig på bilar. Han brukar köpa billiga bilar och rusta upp dem för att sedan sälja dem för mer pengar. För ett tag sen köpte han en bil för 500 lappen som han fixade till och nu har Erminas lillasyster den som sin bil och kör med. Han sa iaf att han kunde hjälpa mig att hitta en bra och billig bil, och igår hittade han en!
 
Så vi möttes i Linköping och tittade på bilen tillsammans. Bilen är nybesiktigad och nyskattad, har både sommar- och vinterdäck. Det är en 98, men den har bara gått strax under 14 000 mil. Inget direkt fel på den. Så nu håller vi tummarna för att det går bra det här! Det som är skönt är också att Erminas pappa har sagt att han kan hjälpa mig att fixa på bilen om det är något. Till exempel tyckte han att jag skulle svänga förbi motala i sommar så han fick städa och tvätta den - haha gulle!
 
Vet inte vad jag ska säga, både Ermina och hennes pappa har ett hjärta av guld och jag är jätteglad och tacksam för att de ville hjälpa mig! <3
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus